Fiica celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani, se căsătorește, iar nunta va avea loc pe durata a câteva zile. La seria de petreceri va cânta inclusiv Beyonce, într-un concert privat.

Isha Ambani, fiica de 27 de ani a celui mai bogat om din India, se va căsători marți. Seria de petreceri a început însă din această săptămână.

Articolul continua dupa recomandari

Masă pentru 5100 de oameni

Fata multimiliardarului Mukesh Ambani se căsătorește cu un om de afaceri de 33 de ani, Anand Piramat. Înainte de nuntă, cuplul și familiile lor au organizat mai multe evenimente și petreceri fastuoase.

În cinstea nunții, mireasa și părinții săi au dat o masă pentru 5100 de oameni. spune postul NDTV. Alte festivități vor avea loc până pe 10 decembrie.

Isha Ambani și membrii familiei saleVezi 2 imagini în Galerie

100 de avioane cu invitați la nuntă

Nunta e prevăzută pe 12 decembrie, când 100 de avioane cu invitați vor veni pe aeroportul din Udaipur. Conform presei indiene, printre invitați sunt inclusiv fostul președinte american Bill Clinton și soția Hillary.

Beyonce va susține un concert privat, de asemenea, în cadrul nunții.

Potrivit Forbes, Isha Ambani are o avere de peste 660 de milioane de dolari și este a doua în lume între cele mai bogate tinere moștenitoare ale unui imperiu financiar. Tatăl ei, Mukesh Ambani are o avere de 47 de miliarde de dolari.