O fetiţă de numai 7 ani a fost găsită, luni, cu gâtul tăiat pe un teren din oraşul York (zona North Yorkshire din Marea Britanie), iar o adolescentă de 15 ani a fost inculpată, miercuri, pentru uciderea acesteia.

Politiştii au fost chemaţi luni la o adresă din zona Woodthorpe din York, după ce pe o alee ce ducea la un loc de joacă a fost descoperită o fetiţă de 7 ani, Katie Rough, cu răni care îi puneau viaţa in pericol. Practic, ea avea gâtul şi pieptul tăiate. Copila a fost transportată la spital, dar a murit la scurt timp după.

Articolul continua dupa recomandari

Un martor a relatat că a văzut-o pe mama copilei ţipând disperată după ajutor, după ce corpul fetiţei a fost descoperit de persoane care îşi câinii.

"Mama copilei alerga pe stradă şi ţipa după ajutor: "Chemaţi o ambulanţă". Imediat m-am îmbrăcat şi am ieşit afară din casă. Atunci am văzut corpul fetiţei pe teren. Poliţiştii se aflau deja acolo", a declarat Rob McCartney, în vârstă de 50 de ani.

Cu numai două săptămâni înainte, fetiţa fusese domnişoară de onoare la căsătoria mamei sale. Ea mai avea doi fraţi vitregi.

În acest caz, poliţia a reţinut o adolescentă de 15 ani, care a şi fost inculpată pentru ucidere şi pentru deţinerea unei arme albe.

Potrivit presei, Katie Rough a fost ucisă cu un cuţit de tip cutter, marca Stanley.