Case de vânzare la 1 euro! Un anunţ, care la prima vedere pare prea frumos să fie adevărat, a stârnit un interes major, după ce oficialii italieni au confirmat că totul este real.

Oferta este deosebit de atrăgătoare, chiar unică, iar orașul Sambuca din Italia ar putea deveni unul dintre cele mai interesante din punct de vedere imobiliar.

Articolul continua dupa recomandari

Case de vânzare la 1 euro

Cumpărătorii vor câștiga mai mult decât se aşteată să câștige, deoarece zecile de case scoase la vânzare cu 1 euro sunt construite într-o zonă denumită "Paradisul pământesc", pe insula sudică a Siciliei.

Potrivit oficialilor orașului, obiectivul este de a aduce oamenii înapoi în Sambuca, după un exod al localnicilor către orașele mai mari.

Condiţii pentru cumpărarea unei case cu 1 euro

Cu toate acestea, vânzarea are o condiție. Noii proprietari trebuie să investească 15.000 de euro pentru a-și reface noua locuință, în termen de trei ani, deoarece majoritatea locuințelor abandonate zac în ruine.

O sumă foarte mică, în comparaţie cu oferta, având în vedere că 15.000 de euro în trei ani este o sumă foarte mică pentru renovarea unei locuinţe. În plus, noii proprietari ar fi renovat oricum casele.

Există, de asemenea, un depozit de securitate de 5.000 €, care va fi RETURNAT odată cu finalizarea renovărilor casei. Locuinţele au între 40 şi 150 de metri pătrați, fără teren.

Oricine poate cumpăra o casă cu un euro

Oferta este similară cu cea a multor orașele italiene, diferența fiind că locuinţele din Sambuca sunt adresate oricui indeplineşte condiţiile. Toate locuinţele sunt deţinute de primărie.

"Spre deosebire de alte orașe, care au făcut acest lucru pentru propagandă, primăria deține toate casele şi le vinde la 1 euro. Nu suntem intermediari care fac legătura între vechii și noii proprietari. Vrei casa, o vei lua în cel mai scurt timp", a declarat vicepreședintele consiliului din Sambuca, Giuseppe Cacioppo. "

Dacă sunteți interesat să locuiți într-una din casele înconjurate de plaje superbe, păduri și munți, ar trebui să acționați repede, deoarece 10 au fost deja vândute, potrivit lui Cacioppo.