Cinci deținuți din Florida, Statele Unite, și-au pus în valoare talentul de a sparge mașini pentru a salva un bebeluș.

Cinci deținuți scoși din închisoare pentru a presta muncă în folosul comunității au reușit să salveze un copil de doar un an, închis din greșeală într-un SUV.

Articolul continua dupa recomandari

Tatăl copilului îl legase pe micuț de un scaun și a uitat cheile în contact, atunci când a ieșit din mașină. După ce a sesizat greșeală, bărbatul a apelat la condamnați, pentru a încerca să spargă portiera. 

Cei cinci infractori, care purtau haine în dungi, au intrat imediat în acțiune și, în mai puțin de cinci minute, au reușit să pătrundă în autoturism. Totul sub privirile șerifului, amuzat de situație. 

Mama bebelușului, cea care a filmat întreaga operațiune, a postat imaginile pe Facebook. "Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toți condamnații. Îi respect pe toți", a spus femeia.

Deși spargerea mașinii a fost ilegală, polițiștii americani au apreciat situația ca fiind unică.

"O mică parte din deținuți vor să se lupte cu noi și să ne atace, dar cei mai mulți, la fel ca și acești indivizi, știu că au făcut greșeli, alegeri greșite, și vor să facă ceea ce este corect în viață", a declarat Chris Nocco, șeriful din Pasco County, potrivit CNN.