Imagini teribile lansate de poliţie arată momentul în care un bătrân este împins brutal dintr-un autobuz de o femeie. Din cauaz rănilor extrem de grave, omul a murit la spitla o lună mai târziu.

Steve Fournier, în vârstă de 74 de ani, și-a zdrobit capul pe trotuar, după ce o femeie l-a împins din autobuz în Las Vegas. Medicii nu i-au oferit multe şanse de recuperare, iar o lună mai târziu a murit la spital.

Articolul continua dupa recomandari

Bătrânul ar rugat-o pe femeie să se comporte politicos în autobuz, moment în care o ea i-a făcut vânt pe scările mijlocului de transport. Bătrânul a căzut izbindu-şi capul de asfalt, pe trotuar.

Femeia, Cadesha Michelle, a fost acuzată de crimă pentru lovitura fatală din 21 martie, în Las Vegas. Pe 23 aprilie, Cadesha a fost condamnată pentru omucidere, după medicul legist a confirmat atacul ca fiind crimă.

Ea a fost arestată luni, în baza unui mandat de crimă, urmând a i se acorda dreptul unui avocat al apărării publice în timpul primei şedinţe de judecată, marţi.

Judecătorul a ordanat tinerei de 25 de ani să fie încarcerată pe o cauţiune de 100.000 de dolari, în aşteptarea unei audieri preliminare în datad e 21 mai.

Conform Mirror, un raport al poliţiei a dezvăluit faptul că bătrânul se afla pe culoarul autobuzului, când i-a cerut femeii, care înjura alte persoane, să vorbească mai frumos. La câteva secunde după remarca sa şi-a primit „pedeapsa mortală” pentru intervenire.