Un bărbat a reuşit să jefuiască două bănci din sudul Israelului, obţinând 8.000 de dolari, folosindu-se doar de un avocado drept armă.

Hoţul a furat 8.000 de dolari de la două bănci israeliene, printr-o metodă complet inedită: un avocado. Bărbatul a folosit fructul pe post de grenadă ca să sperie angajaţii companiilor să-i dea banii.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, a cărui identitate rămâne necunoscută, a dat prima lovitură la o bancă din oraşul Beersheba din sudul Israelului, la mijlocul lunii mai.

Atunci a intrat în clădire şi i-a înmânat casieriţei un bilet în care ordona să îi fie daţi imediat banii.

Când personalul Băncii Poştale a sesizat că este un jaf, omul a scos un avocado, ţipând că are o bombă şi că o va detona dacă nu îi este respectată cerinţa.

Femeia a golit imediat sertarul de bani, dându-i tâlharului suma de 4,450 de dolari.

Cinci zile mai târziu, acelaşi om, purtând o pălărie de pescar şi ochelari de soare, pentru a nu fi identificat de camerele de scuritate, a intrat în altă bancă din acelaşi oraş, cu exact acceaşi metodă.

Bărbatul a ieşit din clădire cu nu mai puţin de 3.300 de dolari.

Potrivit Daily Mail, poliţia a reuşit să dea de urmele bărbatului, iar când l-au arestat, au rămas mască. „Grenada” pe care omul o folosea era de fapt un avocado, pictat negru. 

Tâlharul nu este la prima abatere, el a mai fost închis timp de trei ani tot pentru jaf.