Laurențiu Rădulescu și Cosmin Herea, trimișii speciali Observator în Australia, au surprins imagini inedite de la un centru pentru recuperarea animalelor rănite în incendiile care au devastat continentul.

Echipa Observator a obţinut acces într-o microfermă de lângă Canberra, unde animalele care au supravieţuit flăcărilor sunt tratate şi îngrijite.

Articolul continua dupa recomandari

Echipa Observator, imagini inedite din Australia

Echipa Observator, corespondenţă din Australia:

Colegii noştri au filmat animalele salvate din incendii, printre acestea aflându-se şi un mic marsupial (wombat), care fusese rănit la lăbuţe şi apoi îngrijit cu cea mai mare răspundere, pentru a se face bine cât mai repede.

Vezi 5 imagini în Galerie

Micul marsupial şi-a făcut simţită prezenţa, în stilul caracteristic, iar salvatorul său a explicat că animalele, deşi salvate din infernul de foc, sunt încă sub şocul evenimentelor recente.

LAURENŢIU RĂDULESCU, trimis special Observator: "Sunt sute de animale, din păcate, în Australia, care şi-au pierdut viaţa în urma incendiilor puternice. Noi suntem într-o microfermă, dacă îi putem spune aşa, cu nişte oameni de bine, care au ales să aibă grijă de mai multe animale, printre care şi cele care au putut fi salvate în urma incendiilor" 

 

Australia, foc şi lacrimi – un documentar marca Observator, exclusiv pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/observator-exclusiv.

 

Echipa Observator, alcătuită din Laurenţiu Rădulescu şi Cosmin Herea, transmit din Australia informaţii de ultimă oră. Veţi vedea reportaje exclusive din mijlocul infernului, unde sunt blocate şi mii de familii de români.