O petrecere a burlacilor la care participau români și moldoveni, în Italia, s-a încheiat într-o baie de sânge. Petrecăreții au fost atacați cu cuțitele de o bandă. O persoană a murit și alte 7 au fost rănite.

Incidentul s-a consumat în comuna Fontana di Villorba, în nordul Italiei, în apropiere de Treviso.

Articolul continua dupa recomandari

15 tineri români și moldoveni erau la o petrecere a burlacilor. S-au strâns la un grătar, în curtea sărbătoritului, iar muzica și zgomotele făcute de petrecăreți i-au deranjat, se pare, pe vecini.

Agresorii au năvălit înarmați cu cuțite

Cei mai agresivi s-au dovedit a fi 3 est-europeni de aproximativ 30 de ani, a căror naționalitate nu e menționată de presa italiană și care erau într-o locuință din apropiere.

Înfuriați după o discuție cu petrecăreții, cei trei au coborît în stradă și au dat buzna peste tineri, înarmați cu cuțitele.

Un băiat de 21 de ani originar din Moldova a fost înjunghiat mortal de atacatori, spune ziarul italian Urban Post. Alți 7 tineri, români și moldoveni, au fost găsiți și ei zăcând pe jos, răniți. Doi dintre ei erau în stare foarte gravă și au fost transportați la un spital din Treviso.

Potrivit quotidianodipuglia.it, cei trei agresori au fugit după ce au transformat petrecerea burlacilor într-o baie de sânge. Ei sunt căutați de carabinieri.