Poliția americană continuă căutările, duminică, a doi tineri, care au deschis focul în faţa unui centru comercial din New Orleans, sâmbătă noapte, omorând trei persoane şi rănind alte şapte.

Doi bărbaţi au deschis focul asupra unei mulţimi adunate sâmbătă seara în faţa unui centru comercial din New Orleans, conform poliţiei.

Articolul continua dupa recomandari

Atac armat in New Orleans, SUAVezi 2 imagini în Galerie

Şeful poliţiei, Michael Harrison, a declarat în faţa reporterilor că cei doi suspecţi ar fi avut o puşcă şi un pistol. Ei au tras la întâmplare în mulţime şi au împușcat zece persoane.

Poliţia a găsit trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, care au murit pe loc. Alte şapte persoane rănite, cinci bărbaţi şi două femei, au fost transportate la două spitale separate. Patru dintre ele au fost transportate în vehicule private, iar trei cu o ambulanţă.

Harrison a declarat că una dintre persoane a fost operată şi se află în stare critică; celelalte şase sunt în situaţii diferite, dar în niciunul din cazuri nu este viaţa pusă în pericol.

"O asemenea violenţă nu îşi are locul în New Orleans. Vorbesc în numele tuturor atunci când spun că suntem dezgustaţi, înfuriaţi şi ne-am săturat. Încă trei vieţi pierdute. Este inacceptabil”, a declarat primarul orașului New Orleans, LaToya Cantrell.