Două angajate ale unui operator de telefonie mobilă din Turcia au fost împuşcate, în cursul zilei de miercuri, de un client nervos. Bărbatul era nemulţumit de faptul că avea prea mult de plată şi a decis să-şi facă singur dreptate. Acum, el este la închisoare, iar femeile au fost internate în stare gravă.

Pistolarul a fost identificat până acum doar P. T., de 55 de ani, din Sakarya. Imaginile atacului au fost surprinse de o cameră de supraveghere instalată în incinta operatorului de telefonie mobilă.

Articolul continua dupa recomandari

Angajatele împuşcate de clientul nemulţumit, în stare gravă

Mai întâi se vede cum clientul, aşezat la o masă, discută cu una dintre angajate. Conform The Sun Online, la un moment dat, bărbatul extrem de nervos se ridică şi scoate un pistol.

Angajatele caută să se refugieze în zona din spate a magazinului. Însă două dintre ele nu au mai avut norocul să se poată refugia.

Ahsen Demirci, de 28 de ani, cade în genunchi, în spatele tejghelei, şi este împuşcată în cap. Tugce Nur Yilmaz, de 36 de ani, este împuşcată şi ea în zona stomacului.

Ambele victime au fost transportate la spital, în stare gravă. Atacatorul a fost arestat. Şi-a recunoscut fapta şi a dat vina pe un moment de rătăcire cauzat de furia necontrolată.