La 28 de ani, Alina Găitan, una dintre numeroasele românce plecate pentru a-şi căuta norocul peste hotare, se bucură de un real succes în Marea Britanie. Alina a devenit de curând ofiţer de închisoare în Bristol, dar în timpul liber participă, cu mult succes, şi la concursuri de frumuseţe.

Conform Bristol Post, în martie a fost desemnată Miss Bristol Inspiration 2019, urmând ca în mai să reprezinte oraşul la finala Miss Inspiration 2019 care va avea loc în Ţara Galilor.

Articolul continua dupa recomandari

Românca lucrează de doi ani în închisoarea din Bristol

Alina lucrează de mai bine de doi ani la închisoare din Bristol şi spune că participările la concursurile de frumuseţe o ajută să iasă din rutina de zi cu zi.

A ales să lucreze în penitenciar pentru că tatăl ei a fost şi el ofiţer de închisoare şi pentru că simte că astfel poate să ajute oamenii.

Totuşi, sursa amintită precizează că românca este licenţiată în economie şi vorbeşte fluent nu mai puţin de şapte limbi, respectiv româna, moldoveneasca, engleza, franceza, italiana, spaniola şi portugheza.

Înainte de finala Miss Inspiration din Ţara Galilor, Alina are puterea să recunoască faptul că "prin participarea la acest concurs vreau să arăt că există atât de multe moduri în care poţi fi frumos. Nu este doar despre cum arăţi. M-am luptat cu imaginea corpului meu în trecut şi ştiu că asta este o problemă care afectează multe femei".