Adrian avea 23 de ani şi a murit în Italia, la câteva sute de metri de casă. Maşina lui s-a făcut praf, salvatorii n-au mai putut face nimic pentru tânărul român.

Un tânăr român în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier în nordul Italiei, la Montebelluna, provincia Treviso. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 04.50 din zorii zilei de duminică, 6 octombrie. Echipei de descarcerare i-a fost necesară o oră pentru a extrage din mașină trupul strivit al victimei.

Articolul continua dupa recomandari

Adrian Taran Toma se afla la volanul unui autoturism Ford Focus station-wagon pe via Bassanese când a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac, fiind apoi aruncat în şanţ. Un motociclist care circula în spatele lui a văzut totul şi spune că la un moment dat românul a intrat pe contrasens, unde venea o maşină, a tras brusc dreapta de volan şi a derapt în copac, cu viteză.

La sosirea ambulanței, pentru tânărul nostru conațional nu se mai putea face nimic pentru a-i salva viața, el a decedat în urma impactului puternic. Era la doar câteva sute de metri de casă şi venea de la discotecă, scrie La Tribuna din Treviso. Părinţii şi fraţii lui îl aşteptau acasă. Adrian locuia cu familia de 12 ani în Italia şi lucra într-o fabrică de încălţăminte.