O adolescentă răpită de un tânăr care i-a ucis părinții a fost găsită în viață, la 87 de zile de la dispariție. Fata de 13 ani din statul american Wisconsin a fost ținută în captivitate de ucigaș, dar a reușit să scape.

Jayme Closs, o fată de 13 ani, a dispărut pe 15 octombrie, în urma unui atac sângeros comis în casa familiei sale.

Articolul continua dupa recomandari

Masacru în casa familiei

Atunci, un individ de 21 de ani, Jake Thomas Patterson, a intrat în locuință cu gând să o răpească pe adolescentă. Atacatorul i-a împușcat mai întâi părinții. James și Denise Closs, de 56, respectiv 46 de ani, au fost găsiți morți de polițiști. De adolescentă însă, nici urmă.

Jayme a fost răpită de individ și dusă în locuința lui din Gordon, o zonă rurală aflată la aproximativ 100 de kilometri de casa familiei masacrate.

Captivă 87 de zile

Fata a fost ținută captivă de răpitor din octombrie. Zilele trecute, însă, în mod miraculos, a reușit să fugă. A fost găsită pe stradă de un localnic, spune CNN.

”M-am pierdut și nu știu unde sunt, am nevoie de ajutor”, a spus Jayme.

Jayme Closs într-o fotografie dată de polițieVezi 3 imagini în Galerie

Potrivit ziarului Star Tribune din Wisconsin, fata a fost recunoscută de oameni, în urma anunțurilor care au rulat în presă din 15 octombrie, de când a dispărut. Ea le-a povestit apoi că a fost răpită de un tânăr din localitate, care i-a ucis părinții.

”Sincer, și acum cred că visez. Parcă am văzut o stafie. Totul era înspăimântător și, totodată, extraordinar. Mi-a căzut falca la pământ”, spune Peter Kasinskas, localnicul care a întâlnit fata.

Jake Thomas Patterson după arestareVezi 3 imagini în Galerie

Poliția a fost anunțată de oamenii din Gordon, iar ucigașul a fost arestat. Jake Thomas Patterson a fost pus sub acuzare pentru omucidere și răpire. Adolescenta a fost dusă la spital, iar apoi a fost reunită cu rudele care i-au rămas în viață.