Bărbatul care a ucis-o pe Claudia Spineanu, o jurnalistă în vârstă de 34 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, se numeşte Viorel Coricovac.

Reamintim că în noaptea de joi spre vineri, într-o intersecţie din Drobeta Turnu-Severin, maşina în care se afla tânăra de 37 de ani a fost spulberată de un alt autoturism la volanul căruia se afla Viorel Coricovac.

Articolul continua dupa recomandari

Imediat după impact, bărbatul, care nu avea permis de conducere, a fugit de la locul accidentului. A fost reţinut aseară, la spital, unde se dusese pentru că acuza dureri de coaste.

Claudia Spineanu a fost prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii şi a fost scoasă greu de pompieri. Transportată de urgenţă la spital, tânăra a intrat în stop cardio-respirator din cauza rănilor grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Din primele informaţii, Coricovac este extrem de certat cu legea. În România are o condamnare de 4 ani pentru furt, una tot de patru ani pentru lovire, condamnare de 9 ani pentru tâlhărie.

În Italia, are o condamnare pentru furt cu violenţă, trafic de arme, evadare, iar în Franţa a fost condamnat pentru proxenetism şi furt.

Accidentul cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere:

Potrivit presei locale, Claudia Spineanu a lucrat pentru o televiziune locală din Drobeta Turnu-Severin.