Imagini cu ultimele momente ale celor 3 fete care au murit în accidentul de la Năsturelu, județul Teleorman, au apărut în social media. Înregistrarea video le surprinde pe tinere în mașina în care au pierit, cu puțin timp înaintea tragediei.

În înregistrarea video, cele trei fete din Zimnicea care au murit la Năsturelu sunt alături de o altă prietenă, originară din același oraș.

Articolul continua dupa recomandari

Cele patru tinere ieșiseră în oraș pentru o noapte de distracție. Primele imagini din scurta înregistrare video arată, de altfel, că era ora 20.30. În automobil, fetele ascultau muzică și discutau.

A doua parte a înregistrării e făcută 3 ore mai târziu, în cursul nopții. Pe ecranul videoului înregistrat pe Snapchat apare un mesaj tulburător, ca o premoniție.

”Murim”, au scris, fetele, în mesajul șocant.

Vezi 3 imagini în Galerie

Vezi 3 imagini în Galerie

Ulterior, mașina lor a fost scăpată de sub control și s-a izbit violent de un gard. Imaginile de la locul accidentului de la Năsturelu dezvăluie o priveliște dezolantă. În urma impactului, Mihaela, Maria și Alexandra au fost aruncate pe șosea. Medicii nu le-au mai putut salva pe cele 3 fete.

Prietena lor, care se afla în momentul accidentului pe bancheta din spate, a supraviețuit. A fost transportată de urgență la Spitalul din Alexandria.