Viaţă de coşmar pentru Andreea, adolescenta care s-a sinucis la Roznov, aruncându-se de pe un pod, noaptea, în apa rece a canalului Bistriţa. Fata a fost abuzată alături de sora ei, de un unchi, fostul soţ al mătuşii care avea în grijă familia Andreei.

La doi ani după ce tatăl ei s-a spânzurat, Andreea, care avea aproape 17 ani, a decis să îşi ia şi ea viaţa. Una de coşmar, tânăra trăind traume cumplite. Pe lângă durerea pricinuită de moartea tatălui ea a suportat şi batjocora unui unchi.

Articolul continua dupa recomandari

Acesta, cântăreţ la biserică, în vârstă de 56 de ani, le-a violat pe cele două surori în mai multe rânduri, la scurtă vreme după ce tatăl lor s-a spânzurat.

Andreea a fost abuzată în mod repetat de un unchi

Diaconu Dorin a fost prins după un denunţ făcut chiar de fosta lui soţie, mătuşa fetelor. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, faptă din perioada septembrie – octombrie 2016, persoană vătămată Caia Andreea Mihaela), viol în formă continuată, 3 acte materiale, comise în perioada 24 - 30.07.2017, Andreea fiind victima. 

În plus, Larisa, sora mai mică a fetei, a fost şi ea violată de Dorin Diaconu cu un an înainte, în perioada mai-iunie 2016.

Andreea provine dintr-o familie cu o situație materială precară și se afla în îngrijirea unei mătuși, împreună cu mama, sora și fratele ei. 

Pe podul de unde s-a aruncat adolescenta de 17 ani au fost găsiţi papucii cu care a fost încălţată când a plecat de acasă şi haina, pe care a scos-o înainte să sară în apa rece ca gheaţa.