Un tragic accident a avut loc, aseară, la Cârțișoara, judeţul Sibiu, după ce un şofer băut și fără permis a intrat în plin cu mașina într-o femeie și doi copii. Mama şi fiul ei de 7 ani au murit pe loc, iar celălalt băiat care îi însoţea a fost rănit. El a scăpat pentru că s-a ascuns după un stâlp.

Nenorocirea s-a produs pe DN7C - Transfăgărășan, în localitatea Cârțișoara, din județul Sibiu.

Articolul continua dupa recomandari

Angelica Antonie, de 30 de ani, fiul ei de 7 ani, şi un nepot de 13 ani se aflau pe marginea drumului când au fost spulberati de o maşină Ford la volanul căreia se afla un bărbat băut și fără permis de conducere.

În urma impactului, mama şi băiatul său au murit pe loc. 

Accidentul din Cârţişoara. Un copil a scăpat cu viaţă, după ce s-a ascuns după un stâlp

Băiatul de 13 ani a reuşit să scape cu viaţă din accidentul de la Cârţişoara, pentru că s-a ascuns după un stâlp. El a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, pentru că acuza dureri la un picior, însă este în afara oricărui pericol.

"Copilul de 13 ani nu a fost lovit de mașină, adăpostind-se după un stâlp. Nu are niciun fel de leziune. A plecat acasă pe răspunderea mamei", a declarat pentru oradesibiu.ro directorul medical al Spitalului de Pediatrie din Sibiu, dr. Ciprian Şofariu. 

După impact, bărbatul din Cisnădie care se afla la volanului maşini, a fugit. El a prins de un echipaj aflat în trafic, pe DN 7C, în Sibiu şi, în urma testării cu aparatul etilotest, agenţii au descoperit că individul avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, în urma verificărilor, oamenii legii au aflat că omul nu a deţinut niciodată permis auto.

Bărbatul a fost arestat. El este acuzat de mai multe infracţiuni, printre care ucidere din culpă.