O femeie în vârstă de 88 de ani, din Vaslui, are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, după ce a lovit cu maşina un bărbat şi a fugit de la locul accidentului.

Octogenara, aflată la volanul unui autoturism,  spulberat un alt bătrân, de 89 de ani, care a încercat să traverseze şoseaua prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi bărbatul a fost proiectat pe asfalt, femeia şi-a văzut în continuare de drum, fără să anunţe Poliţia. În schimb, bărbatul rănit a fost transportat la spital, iar cadrele medicale au anunţat Poliţia.

În urma investigaţiilor, agenţii rutieri au ajuns la octogenară, aceasta din urmă fiind pusă sub acuzare. Poliţiştii continuă însă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul, la final urmând să se stabilească dacă octogenara va fi trimisă în judecată.

Nu este însă singurul accident produs de un vârstnic. Pe 5 iunie, un şofer de 70 de ani a provocat un grav accident rutier în apropiere de Roşiori. Aflat la volanul unui Logan, bărbatul în vârstă de 70 de ani venea de pe drumul secundar şi a intrat în intersecţie fără să mai dea prioritate unui Opel care venea dinspre Săveni, un tânăr în vârstă de 20 de ani rămânând încarcerat în maşină. El a fost scos cu ajutorul pompierilor şi dus la spital.