Una din maşinile Primăriei din Arad, cea pe care o foloseşte numai edilul Gheorghe Falcă, a ajuns cu rezervorul spart într-o staţie de tramvai din localitate! La scurt timp după accident, un bărbat a venit la faţa locului şi a dat jos numerele autoturismului de teren avariat.

Politia incearca sa faca lumina in acest caz. Exista doua variante care pot explica ceea ce s-a intamplat in aceasta dimineata in Arad. Prima varianta este cea pe care primaria orasului a comunicat-o presei. Conform careia edilul Gheorghe Falca a parcat masina in fata unui hotel, dar a uitat sa traga fana de mana.

Articolul continua dupa recomandari

Conform purtatorului de cuvant al primariei masina a plecat singura de pe loc ajungand sa se loveasca de refugiul de tramvai. Aceasta varianta insa nu explica rezervorul spart.

Cea de-a doua varianta explica avariile suferite de masina. Conform acestei variante, edilul orasului conducea masina de teren, iar la un moment dat a incercat o depasire nu i-ar fi reusit, asa ca a pierdut controlul volanului, a sarit peste bordura si a ajuns pe refugiul statiei de tramvai. Dupa impact primarul a plecat de la fata locului, iar un alt barbat a venit si a dat jos numerele de inmatriculare ale masinii.