Un tânăr din Piteşti şi-a transformat maşina într-o armă a răzbunării. După o ceartă în familie, şi-a lovit în plin soacra cu autoturismul. Femeia mergea pe marginea şoselei, când ginerele a intrat în ea. Arestat pentru tentativă de omor, le-a spus anchetatorilor că a virat necontrolat din cauza unor dureri de spate. Impactul şocant a fost suprins de camerele de supraveghere. 

Imaginile arată cum femeia de 50 de ani merge, alături de soţul ei, pe marginea unei şosele din Piteşti, când, din sens opus, un şofer virează brusc şi o loveşte în plin.

Articolul continua dupa recomandari

La volan se afla ginerele victimei. Un tânăr de 30 de ani care, iniţial, părea să conducă regulamentar. Cu doar 10 metri înaintea cuplului, a făcut însă manevra ce putea fi fatală. Şi care pare cu intenţie.

Reţinut de poliţişti, în faţa reporterilor, bărbatul nu a ridicat privirea din pământ. În schimb, ieri, în ziua accidentului, nu a schiţat vreun gest de regret.

După ce şi-a lovit soacra, bărbatul a coborât din maşină, i-a ridicat sacoşele de pe trotuar, iar apoi s-a întors la automobil. Socrul individului, care a scăpat la milimetru din impact, a sunat la 112.

În faţa poliţiştilor, şoferul a spus că a pierdut controlul maşinii din cauza unor dureri de spate. Anchetatorii au altă variantă.

Pe fondul unui conflict preexistent, bărbatul în cauză a lovit-o cu intenţie cu autoturismul pe soacra sa. Femeia are nevoie acum de aproximativ 35 de zile de îngrijiri medicale.

Doctor: A suferit o contuzie de şold şi o entorsă de genunchi şi în acest moment este în îngrijirea colegilor de la ortopedie.

Şoferul riscă până la 12 de închisoare pentru tentativă de omor calificat.