Accident cumplit, noaptea trecută, în municipiul Brăila. Un șofer vitezoman a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-o staţie de autobuz. A lovit în plin un tânăr taximetrist care se afla pe trotuar, după care a fugit.

Şoferul circula cu viteză mare pe Calea Călărașilor, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina în stația de autobuz din zona Ciocârlia.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit debraila.ro, bărbatul care conducea un autoturism marca Alfa Romeo se deplasa dinspre strada Chișinăului spre Bariera Călărașilor și mai avea un pasager în dreapta.

În drumul său. şoferul a lovit un tânar taximetrist care se afla pe trotuar, după care s-a înfipt cu maşina în stâlpii metalici ai staţiei.

Victima, în vârstă de 28 de ani, traversase Calea Călăraşilor, din statia de taxi, pentru a-şi cumpăra ţigări. Era în dreptul unui magazin non-stop când a fost spulberat de maşină.

Tânăr lovit în plin pe trotuar, în Brăila

Imediat după producerea accidentului, şoferul şi pasagerul din dreapta au coborat din Alfa Romeo şi au fugit, lăsându-l pe taximetrist să zacă într-o baltă de sânge.

„L-a aruncat cativa metri în sus, iar apoi a căzut, lovindu-se la cap de o măsuţă metalică din faţa magazinului”, a declarat pentru debraila.ro un taximetrist martor la accident.

Tânărul taximetrist, originar din comuna Movila Miresii, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Andrei” din Galaţi şi este în stare gravă.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. La această oră, agenţii îi caută pe cei doi fugari.