Un motociclist a murit pe loc, astăzi, în Constanţa, la Seimeni, după ce a fost spulberat de o betonieră care venea din sens opus. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 31 de ani.

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambuanţă Constanţa au fost solicitate să intervină la Seimeni, pentru un motociclist în vârstă de 31 de ani, implicat într-un accident rutier.

Articolul continua dupa recomandari

În ajutor s-a deplasat şi elicopterul SMURD. Din nefericire însă, pentru motociclistul nu s-a mai putut face nimic: a fost declarat decedat.

Potrivit primelor informaţii, motociclistul s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, însă a intrat în coliziune frontală cu o betonieră care venea din sens opus.

"Astăzi, în jurul orei 10.00,- un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a condus motociclul marca Kawasaki pe DJ 223, KM 42+170, în județul Constanța, unde circulaţia se desfasoară în ambele sensuri, a efectuat depășirea unui autovehicul peste marcajul longitudinal simplu continuu, ce separă sensurile de circulaţie, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Astra, care se deplasa regulamentar, din sens opus. 

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducatorului motociclului", anunţă IPJ Constanţa.