Bătaie cruntă surprinsă vineri, 15 iunie, la Constanţa. Un individ cu antecedente penale a fost filmat în timp ce lovește cu piciorul, pumnii, dar și cu o bâtă, un bărbat aflat la pământ.

Imaginile incredibile au fost surprinse pe strada Semănătorului din municipiu.

Articolul continua dupa recomandari

Boran Negimedin este cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat, în trecut, pentru că și-a torturat și sechestrat concubina. 

Individul s-a luat la bătaie cu un bărbat, iar când acesta s-a prăbușit, Negimedin Boran a început să-l calce, efectiv, pe cap, să-i tragă pumni în față și să-i aplice lovituri cu o bâtă. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional! 

Poliţştii chemaţi la faţa locului l-au reţinut pe agresor, acesta fiind propus pentru arestare. 

”Admite propunerea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, formulată în dosarul nr. 5769/P/2018 la data de 16.06.2018, şi ca atare: În baza art. 226 alin. 2 c.proc.pen. raportat la art. 223 alin. 2 c.proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Boran Negimedin (..) pe o durată de 30 de zile, de la data de 16.06.2018 la data de 15.07.2018 inclusiv”, potrivit minutei judecătorești.

Şi-a lovit iubita cu ciocanul şi i-a tăiat nasul cu lama

Presa locală scrie că, înainte de anul 2004, Boran Negimedin a fost cercetat, în România, pentru ultraj și furt calificat, iar în Italia pentru furt. 

Apoi, în 2004, era condamnat pentru că-și sechestrase și torturase concubina. Mai exact, i-a aplicat lovituri cu ciocanul și i-ar fi tăiat nasul cu lama. A primit 8 ani de închisoare.

Sursa video