Un camionagiu a tras pe dreapta la Balş, după care pasagerul din cabină s-a dat jos şi a omorât în bătaie un biciclist care le făcuse semne obscene. Şicanele în trafic au dus la un deznodământ tragic. Un biciclist de 43 de ani şi-a pierdut viaţa.

Evenimentul s-a petrecut în Balş, pe drumul principal care tranzitează oraşul. La un moment dat, între biciclist şi şoferul camionului a existat o şicană în trafic. Biciclistul i-a arătat camionagiului semne obscene, iar de aici până la tragedie a mai fost doar un pas. Şoferul a tras pe dreapta, iar pasagerul care îl însoţea, un bărbat tot din Balş, a coborât şi l-a luat la bătaie pe biciclist. În urma loviturilor primite, acesta şi-a pierdut echilibrul şi a căzut, lovindu-se puternic la cap. 

Articolul continua dupa recomandari

O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul agresat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare gravă. "A fost preluat în urma unui apel la 17.31, din zona Lidl, din Balş. Pe apel, mama lui spunea că a suferit o agresiune. Echipajul de tip B2, care a ajuns acolo, l-a găsit inconştient, în stare de comă, cu mărci traumatice la nivelul feţei şi capului. S-a plecat cu cazul către Slatina, iar la întâmpinare a fost preluat de un echipaj cu medic şi adus la Spitalul Slatina.", a precizat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, medicul Alina Duminică.

Acesta a fost intubat în UPU, apoi transferat la Spitalul Craiova. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, bărbatul a decedat. Agresorul a fost reţinut miercuri noaptea fiind acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Şi şoferul camionului a fost audiat.