O înregistrare video arată surprinde ultimele imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița în viață, chiar înainte de a fi răpită și ucisă. O cameră de supraveghere a filmat-o vineri, după ce a ieșit de la școală și mergea singură pe stradă, către casă.

Înregistrarea video a fost filmată de o cameră de supraveghere dintr-o casă din Gura Șuții. Adriana Mihaela Feraru apare singură în imagini.

Articolul continua dupa recomandari

Fetița de 11 ani poartă în spate rucsacul de școală și e îmbrăcată conform descrierii din momentul dispariției.

Cu puțin timp înainte, fetița plecase de la școală și se îndrepta spre casă. Înregistrarea video o arată cum merge singură pe stradă.

Răpită de un șofer cu Tiguan negru

Doar câteva momente mai târziu, ea a fost acostată pe stradă de un șofer care a luat-o în mașină și a răpit-o, când mai avea 350 de metri până acasă. Bărbatul se afla într-un automobil Tiguan, de culoare neagră.

Momentul răpirii a fost la ora 17:16, au spus anchetatorii. Aceiași anchetatori au precizat că, maximum 30 - 35 de minute mai târziu, Adriana Feraru a fost ucisă.

Ceasul de pe camera de supraveghere care a filmat imaginile cu fetița indică ora și data incorecte, pentru că nu fusese potrivit, însă înregistrarea a fost făcută cu câteva momente înaintea răpirii.