Aglomeraţie demnă de Cartea Recordurilor, astăzi, în Capitală. Bucureştenii au fost îndemnaţi să-şi lase maşinile personale acasă şi să circule cu mijloacele de transport în comun, lucru pe care l-au făcut într-un un număr atât de mare, încât metroul bucureştean nu a mai făcut faţă puhoiului de oameni.

Articolul continua dupa recomandari

 Şi, pentru că metroul a fost aglomerat, bucureştenii au apelat la tramvaie. Dar, în scurt timp, au început să apară probleme şi circulaţia pe mai multe linii importante din Bucureşti a fost intreruptă.

"În condiţii de iarnă, dar se circulă în Capitală. RATB a scos în circulaţie 770 autobuze, 170 troleibuze, 250 tramvaie. Se acţionează pentru a evita blocajele, deoarece a nins abundent toata noaptea", a scris primarul Capitalei pe Facebook.

 

Unii dintre cei care comentează o laudă pentru modul în care s-a acţionat în Bucureşti şi pentru modul în care se circulă, alţii îşi invită concetăţenii să iasă şi să "dea la lopată", în timp ce alţii reclamă că în cartierele mărginaşe este zăpadă, ca sunt bulevarde unde zăpada este pnă la genunchi şi că maşinile RATB vin cu întârziere. Cele mai multe reclamaţii sunt ale celor care locuiesc în zona Rahova, în zona Lujerului, în Giuleşti şi în sectorul 2.

În zona rond Coşbuc, traficul tramvaielor 32 şi 23 a fost deviat, după ce în cursul nopţii s-a părbuşit o bucată din zidul fostei fabrici de bere.