Tragedie fără margini într-o familie din Braşov. O fetiţă în vârstă de numai doi ani şi-a pierdut viaţa din cauza neglijenţei părinţilor ei.

Totul s-a întâmplat ieri, în curtea unei case din localitatea Apaţa, judeţul Braşov.

Articolul continua dupa recomandari

În jurul orei 12.30, părinţii unei fetiţe de doi ani au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat că micuţa s-a electrocutat şi este inconştientă.

"Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că, în timp ce se juca în curtea locuinței, o minoră în vârstă de 2 ani s-a curentat de la un fir neizolat care atârna pe lângă peretele casei, fiind în stare de inconștiență. Cadrele medicale sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare însă fără rezultat, constatând decesul minorei", se arată într-o informare a Poliţiei.

Verificările ulterioare efectuate de reprezentanții Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud – Sucursala Braşov au indicat faptul că locuința era racordată în mod ilegal, prin instalaţii clandestine, la reţeaua de energie electrică stradală, notează Libertatea.

Drept urmare, poliţiştii au deschis un dosar penal, iar acum părinţii fetiţei sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă, furt de energie electrică şi confecţionarea unei instalaţii clandestine în scopul sustragerii de energie electrică.