Titi Aur a fost protagonistul unui accident la Raliul Argeșului. Mașina pe care o pilota a ieșit în decor, iar copilotul a fost spitalizat.

Accidentul s-a produs vineri după-amiază, în prima zi a Raliului Argeșului. Mașina lui Titi Aur a ieșit de pe drum, într-o curbă și s-a izbit de un mal de pământ.

Articolul continua dupa recomandari

Pilotul Titi Aur a scăpat teafăr, însă copilotul său a acuzat dureri în zona lombară și a fost transportat la Spitalul din Curtea de Argeș.

O înregistrare video arată scenele după accident, cu copilotul preluat de ambulanță. Mașina lui Titi Aur e încă în malul de pământ pe care l-a lovit, după ce a ieșit în decor.

”Norocos chiar! Se ducea pe câmp”, se aude o voce pe înregistrare.

La scurt timp după accident, Titi Aur a explicat ce s-a întâmplat.

"A fost o ieşire în decor, face parte din joc şi nu e nimic grav şi nimic special pentru raliuri, pentru probele speciale. Este un risc asumat, maşina e pregătită pentru aşa ceva. A fost un şoc nu foarte mare. Nu e o problemă deosebită, se întâmplă", a declarat pilotul, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Potrivit News.ro, Titi Aur a mai spus că accidentul nu pune în pericol participarea echipajului la următoarele etape de la Raliul Argeșului.