Polițiștii timișeni încearcă să facă lumină în cazul tânărului de 31 de ani mort la Vișag.

Oamenii legii i-au prins și pe cei doi amici ai tânărului, care au dispărut imediat după ce mașina s-a răsturnat și l-au lăsat în urmă pe amicul lor decedat.

Articolul continua dupa recomandari

Declarațiile lor se bat însă cap în cap cu cele ale paznicului fondului de vânătoare care îi urmărea pentru că îi bănuia că se află în zonă la braconaj.

La momentul la care polițiștii au ajuns la locul incidentului, ei nu au găsit în autoturism sau în preajmă arme, muniții sau vânat.

Au găsit însă în cadavrul tânărului care se afla în afara maşinii bucăți metalice care se presupune că ar fi alice.

Ei așteaptă acum rezultatul preliminar al autopsiei pentru a ști cu siguranță dacă bucățile metalice sunt sau nu alice.

Întrebarea care se ridică este dacă tinerii nu erau la braconaj şi nu aveau arme în maşină, cine l-a împuşcat în cap pe băiat şi de ce.

Vă reamintim că, în noaptea de miercuri spre joi, un tânăr de 31 de ani a fost descoperit decedat lângă o mașină ce s-a dat de mai multe ori peste cap.

Tânărul, împreună cu doi prieteni, încercau să fugă de paznicul unui fond de vânătoare care îi urmărea pentru că avea informații că cei trei s-ar afla în zonă la braconaj.

Tânărul mort a fost lăsat la fața locului de prietenii lui care au fugit. Aceștia au fost prinși în cursul zilei de joi și au fost duși la audieri la sediul Poliției Lugoj.