Vestea a căzut ca un trăsnet peste rudele din Vrancea care, după Crăciun şi Revelion, se pregătesc de înmormântare. Unul dintre ei muncea pentru a-şi ajuta sora bolnavă, iar celălalt pentru a-şi putea creşte cei trei copii.

A fost o noapte neagră după ce rudele au primit vestea sumbră. Sandu şi Cătălin, cei doi prieteni din satul Bordeşti, s-au stins pe loc în impactul violent. Cu doar câteva ore în urmă, porniseră la drum spre Belgia, ţara în care munceau pentru a-şi întreţine famiile.

Articolul continua dupa recomandari

Mătuşa lui Cătălin Modreanu: Era un băiat cuminte, venea acasă nu făcea petreceri, nu făcea nimic. S-a dus să muncească, să strângă şi el un ban, să îşi facă un viitor, dar dacă soarta nu a vrut.

Mama lui Sandu Gheorghe: A venit o cumătră de a mea, plecând şi bărbatul ei tot în Belgia. Au fost trei maşini care a trebuit să plece. Are familie, are trei copii, cel mai mic are 2 ani şi jumătate, cel mare are 7 ani, fetiţa de 5 ani.

Sandu avea 28 de ani, era căsătorit şi avea trei copii, care acum au rămas orfani de tată. Prietenul său, Cătălin, era cu doi ani mai mic şi muncea în străinătate că să-şi ajute sora bolnavă.

Mama lui Cătălin Modreanu: În jur de 7 era ceasul, m-a sunat cineva după vale şi mi-a spus Flori, băiatul tău a murit. Mie tot nu mi-a venit să cred, am crezut că e vorba de o cacealma. Nu are cum.

În satul Bordeşti e doliu, după sărbători. Cei care i-au cunoscut sunt în stare de şoc.

Adrian Gavrilă, viceprimarul comunei Bordeşti: Îi cunoaşteam, erau nişte băieţi destionici. Au venit cu ocazia sărbătorilor de iarnă să îşi petreacă împreună cu familia şi prietenii lor în ţară.

Şi pe paginile de Facebook ale celor doi, mesajele de condoleanţe curg încontinuu. Familiile lor se pregătesc acum de înmormântare.