Doi tineri din Galaţi au trecut prin momente de coşmar după ce au ajuns în apartamentul unor prostituate găsite într-un anunţ la mica publicitate.

În vârstă de 26 şi 42 de ani, cei doi bărbaţi au găsit anunţul pe un site, le-au sunat pe fete şi apoi au mers în apartamentul în care acestea se prostituau.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, în jurul orei 03.50, atunci când cei doi bărbaţi au ajuns în apartamentul fetelor care aveau 15, respectiv 17 ani.

Când au intrat în casă, cei doi bărbaţi au fost întâmpinaţi de fetele îmbrăcate sumar, iar ulterior dintr-o cameră au ieşit trei tineri care au început să îi lovească.

"Din cercetări a reieşit că cei doi, în urma unui anunţ postat pe un site de publicitate, ar fi contactat telefonic două persoane de sex feminin, cu intenţia de a întreţine cu acestea relaţii sexuale, contra cost. Odată ajunşi la adresa indicată de cele două, în locuinţa respectivă ar fi intrat trei tineri care, folosind acte de violenţă, ar fi deposedat victimele de suma de 930 de lei, un telefon mobil, un ceas şi un lanţ din aur", a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii i-au identificat pe cei trei suspecţi, cu vârste între 20 şi 23 de ani, dar şi pe cele două adolescente care se prostituau.

Toţi au fost acuzaţi de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal şi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.