Imagini şocante la Timişoara. Un biciclist e lovit de o maşină, pe trecerea de pietoni, apoi şoferul îl urmăreşte trotuar.

Incidentul s-a produs luni dimineață în jurul orei 8:30, la intersecția străzilor Arieș și Surorile Martir Caceu. Totul a fost filmat de un cititor care a asistat la toată scena, iar apoi a trimis imaginile la tion.ro.

Articolul continua dupa recomandari

În video poate fi observat biciclistul care traversează pe trecerea de pietoni, pe bicicletă. Conducătorul auto oprește inițial, însă pleacă apoi de pe loc și îl lovește ușor pe tânărul pe două roți.

Cel de pe bicicletă are o reacție nervoasă și pare să scuipe în direcția mașinii pentru ca mai apoi să-și continue drumul. Conducătorul auto nervos pleacă apoi în urmărirea biciclistului, pe trotuar, pentru a-l șicana.

"Azi dimineață (n.r, luni, 23 iulie) în fața Casei Tineretului: biciclistul se angajează să treacă strada pe culoarea verde a semaforului, mașinile din spate se opresc cu excepția mașinii gri TM 25 MDI, care îl lovește. Încep schimburi de înjurături și, când biciclistul dorește să plece, mașina gri îl fugărește – pe trecerea de pietoni și continuă PE TROTUAR – după el, pe lângă benzinarie, o distanță destul de lungă.", povestește cititorul tion.ro care a asistat la toată scena și a surprins imaginile.