Un taximetrist cu 4 clienţi în maşină a trăit spaima vieţii după ce s-a trezit în faţa sa, din senin, cu o maşină. Şoferul, probabil experimentat, dă dovadă de mult sânge rece şi evită o tragedie în ultimul moment.

Taximetristul observă maşina care circula pe contrasens şi nu trage imediat de volan ca să intre chiar el pe contrasens, probabil aşteaptând să vadă dacă autoturismul reintră în bandă. Celălalt şofer reacţionează şi el în ultimul moment, frânând şi ieşind în decor.

Articolul continua dupa recomandari

Taximetrist evită o tragedie, în drum spre aeroport

Camera de bord a unui taximetrist ieşean a surprins, în drum spre aeroport, un şofer care circula pe contrasens, intr-o zona cu linie continuă. Doar prezenţa de spirit a şoferului a facut ca impactul frontal să fie evitat.

În imagini se observă cum în faţa taximetristului apare pe contrasens, intr-o curba la dreapta, fără vizibilitate, un autoturism care venea din directia aerogarii Iasi. Celălalt şofer frâneaza şi trage de volan stânga, pentru a evita impactul, ieşind în decor.

Nu se cunoaşte motivul pentru care celălalt şofer se afla pe contrasens, însă este posibil să fi adormit la volan, să fi sosit din Anglia, unde se circulă pe partea opusă a drumului.

Imaginile au stârnit numeroase discuţii în mediul online.