Bucăţi din tavanul unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din Bucureşti s-au prăbuşit chiar în timpul unei petreceri. Câţiva dintre clienţi au postat imagini pe internet şi au atras atenţia asupra măsurilor de siguranţă din local. Reprezentanţii localului au transmis că nu a existat un pericol.

La ora 22:00, în club au fost zeci de oameni, moment în care încep să cadă bucăţi din tavan. 

Articolul continua dupa recomandari

S-a întâmplat în "sala mică", aşa cum îi spun clienţii localului. Este încăperea de lângă bar care desparte două săli mari de spectacol, folosite şi pentru petreceri. Tencuiala şi mai multe bucăţi mari decorative s-au desprins din tavan. Din fericire, în momentul acela nu trecea nimeni pe acolo.

Postarea unei cliente, care atrage atenţia asupra măsurilor de siguranţă din club, s-a viralizat rapid astăzi. 

"După cum puteţi vedea, o bucată de tavan căzută în timpul programului. Măsurile luate de club? Măturat repede şi continuat seara ca şi cum nimic nu s-ar fi intamplat. (...) E inacceptabil să se întâmple aşa ceva. Chiar vrem să ne moară oamenii prin cluburi? Ruşine!", este mesajul femeii.

Reacţia Clubului a venit tot pe Facebook. 

"Nu s-a prăbuşit tavanul clubului sau vreo parte din el. Au căzut tencuiala şi trei plăci decorative la intrarea în sala mică, în urma unei infiltraţii de apă. (...) Dupa acest eveniment, nu a continuat nicio petrecere. (...)", spun reprezentanţii locaţiei.

Internauţii au reacţionat imediat, prin comentarii. 

"(...) Practic, singurul noroc pe care l-aţi avut a fost că nu a fost cineva în acel moment în club, ca să-i cadă tavanul în cap.", este unul dintre mesaje.

Am încercat astăzi să luăm legătura cu reprezentanţii clubului. Ne-au arătat că se lucrează la remedierea problemei, însă nimeni nu a dorit să facă declaraţii. Tot azi, verificări au făcut în club şi poliţiştii. 

Patronii susţin că reparaţiile vor fi finalizate în cursul zilei de joi, până la ora 21:00 şi tot atunci clubul va fi redeschis. Asta şi pentru că, în această seară, este programat un concert pentru care toate biletele au fost vândute.