Reţelele de socializare prezintă pericole ascunse, mai ales pentru copii. Mai ales atunci când vorbim despre indivizi care îşi fac tot felul de conturi false. Astfel, un individ de 44 de ani şi numai 1 metru 30 înălţime s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să racoleze fetiţe pe Facebook.

Cu ajutorul unui cont fals, Relu Dima ar fi încercat să racoleze mai multe minore. Vorbea cu ele pe Facebook, le cerea tinerelor poze indecente, mai apoi le chema în oraş. Individul a fost deconspirat de un părinte îngrijorat. Pentru că şi el are o fetiţă şi vrea s-o ştie în siguranţă, bărbatul a luat atitudine. A făcut rost de numărul de telefon al vasluianului.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul care l-a demascat: M-a întrebat câţi ani am, dacă am sânii mari. Mesaje foarte intime. Mi-a cerut poze nud să i le trimit. Nu i-am trimis trimis nicio poză, l-am dus cu vorba. M-a întrebat dacă vreau bani pentru asta. 

După schimbul de mesaje, cei doi au stabilit să se şi întâlnească. Numai că părintele a filmat întreaga scenă şi a alertat autorităţile.

Printre vecini vestea s-a răspândit cu rapiditate. Cu toţii sunt şocaţi, mai ales că îl ştiau drept un bărbat liniştit.

Vasluianul este acum internat la spitalul de Psihiatrie din Socola pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ.