Scene de coşmar trăite de o adolescentă în vârstă de 17 ani, în comuna Arini, judeţul Braşov. Timp de trei nopţi, fata a fost batjocorită chiar de tatăl ei, în timp ce frații și mama ei dormeau în aceeași casă. 

Principalul suspect are 40 de ani și este tatăl a trei copii, o fată și doi băieți. 

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit procurorilor Parchetului Judecătoriei Brașov, timp de 3 nopți, bărbatul a obligat-o pe fiica lui, de 17 ani, să întrețină relații sexuale cu el, în timp ce frații fetei și mama copiiilor dormeau în aceeași casă. 

În prima noapte, fata de 17 ani s-a împotrivit cererii tatălui ei, dar acesta a lovit-o cu pumnii în cap, în spate și în stomac. De frică, spun procurorii, copila s-a supus. Mama fetei a observat, la un moment dat, ce se întâmplă, dar nu a avut cum să-și ajute fiica. 

Bărbatul de 40 de ani și-a bătut crunt și soția, iar scenele de coșmar au continuat, relatează presa locală. După trei zile de chin, victima a reușit să scape și i-a anunțat pe polițiști. 

Tatăl fetei a fost reținut, cu respectarea prezumției de nevinovăție, și propus pentru arestare. 

S-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de viol, dar decizia nu este definitivă. Bărbatul implicat a contestat măsura, iar un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov va avea ultimul cuvânt.