La o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu, tatăl ei a transmis un mesaj emoționant. Ioan Măceșanu speră că fiica sa e în viață: ”Așteptăm în fiecare zi să intre pe poartă”, a declarat el într-o înregistrare video.

Un video cu tatăl Alexandrei Măceșanu a fost postat de unchiul adolescentei Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook, duminică seară, pe 25 august, când se împlinește o lună de când fata de 15 ani a sunat la 112.

Articolul continua dupa recomandari

Ioan Măceșanu speră, în continuare, că fiica sa e în viață.

”A trecut o lună, o lună grea, care, pe noi, ne macină zi de zi. Așteptăm în fiecare zi ca, totuși, să vină, să intre pe poartă.  Credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru noi, care trăiesc cu noi aceste clipe grele. Mulțumesc și poliției, că fac ceva pentru noi și sper să facă! Să dea Dumnezeu să fie bine și să o găsească! Atât am de spus!”, a declarat Ioan Măceșanu.

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie. Pe 25 iulie, a sunat la 112, cerând ajutor și spunând că e sechestrată într-o casă din Caracal. Polițiștii au intervenit 19 ore mai târziu în casa lui Gheorghe Dincă. Individul susține că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu pe 25 iulie, când a surprins-o vorbind la telefon, cu polițiștii cărora le cerea ajutor.