Cu o furie oarbă, un tânăr de 31 de ani şi-a atacat cu cuţitul fosta iubită, o tânără de 20 de ani. Scenele teribile au avut loc într-un parc din centrul Timişoarei, imediat după lăsarea serii. Fata s-a stins în mâinile medicilor, la scurt timp după atacul brutal. Agresorul s-a predat poliţiei, după ce şi-a sunat mama şi i-a mărturisit tot. Victima şi călăul ei erau despărţiţi de aproape un an, din cauza agresivităţii bărbatului. Când a aflat că tânăra se vede cu altcineva, a urmărit-o şi a omorât-o.

Poliţiştii l-au prins în trei ore pe individul care şi-a înjunghiat fosta iubita, în parcul din centrul Timişoarei. L-au găsit la zece kilometri de oraş, în zona Pădurea Verde. Îl cheamă Cosmin Titiş, are 31 de ani şi este şomer.

Articolul continua dupa recomandari

Era ora 19.00, iar tânăra și o prietenă a sa se plimbau pe o alee dintr-un parc aflat in spatele Catedralei Metropolitane din Timișoara. Pe motiv ca vrea sa discute cu ea, barbatul a luat-o deoparte si in cateva clipe a injughiat-o.

Tânăra a încercat să se apere de lovituri, dar forţa agresorului a fost prea mare. Prietena care o însoţea şi a văzut întreaga scenă a sunat îngrozită la 112.

”Am fost solicitaţi la un pacient cu multiple plăgi înjunghiate. Pacientul a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul de Urgență”, spune un medic SMURD.

Însă fata a pierdut prea mult sânge, iar medicii nu au mai putut să o salveze. După crimă, bărbatul şi-a sunat mama şi i-a povestit ce a făcut. Femeia i-a spus să se predea.

”La început nici nu am crezut. Mi-am închis telefonul, n-am ştiut despre ce e vorba. A luat-o. Nebunie! A luat ceva. Plângea şi ţipa şi urla, nu înţelegeam nimic”, povestește mama lui Cosmin Titiș.

Spre miezul nopţii, fugarul le-a spus poliţiştilor unde se află. Atât el cât şi tânăra pe care a ucis-o sunt din Lupeni. Au lucrat împreună în Marea Britanie, iar în urmă cu 10 luni, fata a pus capăt relaţiei, pentru că bărbatul avea un comportament agresiv. Când a aflat că tănăra se vede cu un alt băiat, a început să o urmărească şi să o ameninţe, spun cunoscuţii celor doi.

”Ea tot îmi zicea că "O să vezi că o să vii la mine la înmormântare"! În ultimul timp, începuse să o ameninţe că o să o omoare pe maică-sa. Spunea că a mai fost la puşcărie şi nu-i e frică să meargă înapoi”, povestește un prieten al fetei.

Bărbatul este acuzat de omor şi riscă 20 de ani în spatele gratiilor.