O tânără de 28 de ani din judeţul Buzău face legea într-o comună. Locuitorii se ascund pur şi simplu când o văd pe fată şi nimeni nu îşi doreşte să o întâlnească.

Tânăra se pare că are probleme psihice şi episoade dosebit de violente, distrugând tot ce îi iese în cale, scrie presa locală. Accesele de furie ale tinerei se pare că nu au vreo limită şi nici nu pot fi controlate. Ar distrus maşini, garduri, clădiri şi chiar ar fi rănit serios mai multe persoane.

Articolul continua dupa recomandari

Ultima ieşire violentă a femeii a avut loc în orașul Pătârlagele, unde a agresat oamenii din două puncte comerciale, vânzătoarea unui magazin din centrul localității alegându-se cu o sticlă în cap.

Nici grădina din curtea liceului din Pătârlagele nu a scăpat de furia femeii, aceasta distrugând toți trandafirii, iar  angajații unei brutării s-au lovit și aceștia de nervii nestăviliți ai persoanei în cauză. 

Polițiștii chemați de vânzătoarea lovită la cap au reținut-o, însă până în cursul nopții, când a fost lăsată să plece.

Femeia și-a continuat spectacolul în cursul celei de-a doua zi.

Soțul, îngrijorat de starea soției sale, a mers în satul Pălișor pentru a-l lua pe copilul lor din fosta locuință conjugala,fapt care  i-a produs femeii și mai mulți nervi.

Astfel că și i-a descărcat blocând circulația mai mult de un sfert de oră pe DN10, în localitatea Cândești, asta până a fost alungată de pe drum. 

Ulterior ,s-a întors cu autobuzul în Pănătău, unde și-a continuat distrugerile. Nici primarul nu a fost trecut cu vederea de nervii femeii, care i-a spart geamurile mașinii cu pietre.