Tragedie, aseară, în Timiş, provocată de un nou Live pe Facebook la volan. O fetiţă de 9 ani a murit nevinovată, după ce maşina în care se afla şi care circula regulamentar a fost lovită violent de Florin, un şofer care abia pornise transmisiunea în direct pe reţeaua de socializare.

Florin Muntean conducea un Audi înmatriculat în Italia şi venea dinspre Timișoara, când, la ieșirea din Jebel, a lovit din spate un tractor, ricoșând pe contrasens.

Articolul continua dupa recomandari

Teodora, fetiţa de 9 ani ucisă de un şofer Live pe Facebook, e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Comunitatea din Bocşa o plânge pe micuţa Teodora şi se roagă pentru frăţiorul ei

Audi-ul fost lovit de un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, care circula regulamentar din sens opus. 

Tatăl Teodorei, declaraţii sfâşietoare după ce copila i-a fost ucisă de şoferul Live pe Facebook (Video)

În urma impactului violent, șoferul din Audi a zburat prin parbriz, fiind proiectat la câțiva metri de drum, în iarba de pe marginea drumului. Cadavrul său a fost descoperit după ce ambulanțele și polițiștii au sosit la fața locului. De asemenea, o fetiță în vârstă de nouă ani, care era în Passat a decedat, medicii încercând în zadar să o resusciteze.

În accidentul din Jebel au mai fost rănite alte patru persoane, printre care şi un copil de trei ani. Toţi au ajuns la spital. 

Imaginile transmise în direct, pe Facebook, sunt cutremurătoare. Cu 180 de kilometri la oră şi cu muzica dată la maximum, Florin intră în depăşire şi, după numai 4 secunde, când revine pe banda sa, are loc impactul teribil. 

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

Florin nu era la primul Live pe Facebook la volan

Florin Munteanu nu era la primul Live făcut pe Facebook, în timp ce conduce.

Pagina de socializare a tânărului este plină cu filmuleţe în care tânărul de 31 de ani transmite live de la volanul maşinii sale, pe pagina de socializare.

Reamintim că în urmă cu aproximativ 5 luni, un accident teribil produs în Ungaria, care era de asemenea transmis LIVE pe Facebook, s-a soldat cu mortea a 9 români. 

De atunci Poliția Română a inițiat o petiție online, semnată până acum de zeci de mii de oameni. 

„STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!”, este petiția care se dorește a fi un demers pentru viaţă, un demers în care trebuie să ne implicăm cu toţii.