Tânărul din Cugir, filmat în timp ce era bătut şi umilit de trei băieţi, într-un apartament, nu a depus plângere la Poliţie, însă agresorii au fost identificaţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, toţi cei implicaţi în scandal sunt minori şi au fost identificaţi.

Articolul continua dupa recomandari

Totuşi, victima a refuzat să depună plângere împotriva agresorilor săi.

'Victima a fost audiată şi nu doreşte, până în acest moment, să depună plângere. Cu toate acestea, Poliţia s-a autosesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe', a declarat comisarul Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Conform anchetatorilor, doar doi dintre cei trei băieţi care apar în clipul video sunt cercetaţi penal, având în vedere că al treilea a participat, însă nu l-a lovit pe tânăr.

Cei doi au fost audiaţi conform normelor de procedură penală, fiind citaţi la Poliţie în această dimineaţă.

'Este vorba de doi minori, unul în vârstă de 17 ani şi unul în vârstă de 15 ani. Din păcate, până în acest moment, victima nu a înţeles să ne dea mai multe detalii despre acest conflict, însă urmează să stabilim ce s-a întâmplat. Colegii mei au discutat până acum cu victima de două ori, ultima dată în prezenţa tutorelui legal', a completat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, într-un apartament din Cugir, acolo unde un tânăr a fost dus de trei băieţi şi filmat în timp ce era bătut şi umilit.