Un tânăr din Bucureşti, care şi-a părăsit iubita în ziua logodnei şi a plecat de la petrecere cu o altă femeie, a fost pedepsit de Judecătoria Răcari (Dâmboviţa).

Totul s-a întâmplat în vara anului 2017, atunci când tânărul din Bucureşti şi iubita lui de atunci, respectiv o tânără din judeţul Dâmboviţa, aveau petrecerea de logodnă.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul a anunţat-o pe cea cu care urma să se căsătorească că s-a îndrăgostit de o altă fată şi că nu vrea să se mai însoare cu ea.

Totuşi, cei doi au ţinut petrecerea de logodnă, la care au participat zeci de oameni.

Umilită şi lăsată cu cheltuieli foarte mari pentru pregătirile de nuntă, fosta iubită a tânărului l-a dat în judecată pe acesta şi i-a cerut daune.

Logodnica părăsită le-a explicat magistraților că petrecerea a avut loc pe 18 august 2017 și că a cheltuit pe acest eveniment aproape 40.000 de lei. Pe rochie a dat 2.000 de euro, alți 2.100 s-au dus pe coafurile a patru persoane, 5.000 de lei a dat pentru cumpărarea de băuturi, onorariul lăutarilor a fost de 1.000 de ei și a primit un ajutor din partea familiei de 30.000 de lei, conform Digi24.

Pentru că a probat toate cererile cu facturi şi chitanţe, tânăra părăsită a avut câştig de cauză, iar Judecătoria Răcari l-a obligat pe tânărul din Bucureşti să achite daune materiale de 33.000 de lei şi daune morale de 1000 de lei.

Totuşi, decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.