Un tânăr de 24 de ani este dispărut de trei zile, după un grav accident rutier în care a băgat în comă un vecin cu care se certase.

Totul a început într-un bar din localitatea Cătămărăşti Deal, judeţul Botoşani, acolo unde tânărul de 24 de ani s-a certat cu un vecin în vârstă de 40 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

După ce s-a certat cu bărbatul, tânărul a mers acasă, s-a urcat la volanul maşinii sale, cu toate că nu avea permis de conducere, şi a mers în faţa barului, acolo unde şi-a aşteptat victima.

Când vecinul a ieşit din bar, tânărul a accelerat puternic şi l-a lovit pe bărbat.

Victima a ajuns în comă la spital, starea sa fiind foarte gravă.

După accident, tânărul de 24 de ani a mers acasă la părinţii săi, a băgat maşina în curte şi a acoperit-o cu coceni, iar apoi a dispărut.

'Bărbatul care a provocat accidentul a fost identificat şi este căutat de poliţişti. Acesta a provocat un accident, sâmbătă, după care a părăsit locul faptei şi a abandonat maşina într-o curte. Poliţiştii iau in calcul şi varianta în care accidentul a fost provocat intenţionat', a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Tânărul este căutat de trei zile, însă nimeni nu ştie nimic de el.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.