S-au derulat scene şocante într-o benzinărie din Cluj Napoca. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a dat foc maşinii în care se afla, chiar lângă pompa de alimentare. Automobilul s-a aprins ca o torţă. Incendiul provocat putea duce la o catastrofă. Angajaţii au fost cei care au intervenit imediat şi au limitat flăcările, stinse mai apoi de pompieri.

În realitate, incediul a fost provocat de un tânăr de 23 de ani din Bucureşti care a vrut să îşi pună capăt vieţii în benzinăria din Cluj Napoca. Angajaţii staţiei au crezut iniţial că au de-a face cu un client ca oricare altul care a venit să alimenteze. Le-a atras atenţia abia după un sfert de oră de când folosise pompa şi nu achitase. 

Articolul continua dupa recomandari

Ma intrebau colegii daca domnul de la pompa 5 mai plateste. Am spus ca nu a plecat, ca e inca aici. Tot iesea din masina, intra. Am vazut ca incerca sa blocheze masina cu cheia, spune un angajat al benzinăriei.

A alimentat cu un sfert de ora inainte de incendiu. Era in masina cand ardea masina in spate. Inauntru a inceput flacara, mărturiseşte un martor.

Este posibil ca bărbatul să fi fost însoţit şi totul să fi pornit de la o ceartă. 

O tanara cam la 30 si ceva de ani fugea disperata cu telefonul, erau impreuna pentru ca era pe langa masina, fugea roata pe langa masina si suna undeva disperata, povesteşte un alt martor.

Anchetatorii nu confirmă deocamdată ipoteza. Oricum, gestul extrem al tânărului ar fi putut avea urmări catastrofale. 

Benzinăria a fost închisă. Criminaliştii vor studia şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere.