Răsturnare de situația în cazul crimei de la Baia Mare, acolo unde o fetiță a fost ucisă și batjocorită la începutul acestei săptămâni.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, suspectul principal în cazul oribilei crime ar fi chiar tatăl fetiței în vârstă de 5 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Polițiștii și procurorii au anunțat, în această dimineață, că cercul suspecților a fost restrâns la mai puțin de 10 persoane și că se așteaptă rezultatul probelor ADN.

Rezultatele urmează să ajungă la începutul săptămânii viitoare, iar acestea vor arăta cu siguranță cine este criminalul.

Între timp, anchetatorii au mai făcut, tot astăzi, o serie de descinderi în cartierul în care locuia micuța Estera și au săltat zeci de copii pe care i-a condus la audieri.

Copiii au fost puși să recunoască mai multe persoane din fotografii, dar și să dea probe ADN.

Potrivit unor surse, dacă tatăl este cel care a ucis-o pe fetița de cinci ani, ar putea fi mai greu de depistat având în vedere că are același ADN care și fetița.

De asemenea, anchetatorii au mai anunțat că trupul fetiței a fost mutat de trei ori în noaptea în care a fost găsit la periferia orașului Baia Mare.