Primul suspect audiat în cazul crimei de la Baia Mare în care Estera, o fetiţă de cinci ani a fost violată şi apoi ucisă, s-a înecat în apele unui râu. Băiatul de 14 ani, care a fost interogat de criminalişti în luna aprilie, venise la scăldat. Scafandrii i-au găsit cadavrul după aproape 2 ore de căutări.  

Băiatul în vârstă de 14 ani s-a înecat ieri în râul Lăpuş, în zona Cătălina.

Articolul continua dupa recomandari

Alerta a fost dată în după-amiaza zilei de duminică, 10 iunie. Băiatul ar fi mers la scăldat cu alţi doi prieteni, dar a dispărut sub apă. La faţa locului a ajuns un echipaj al ISU Maramureş cu o barcă, pentru a căuta copilul înghiţit de ape.

Vezi 3 imagini în Galerie

După două ore de căutări, scafandrii au reuşit să scoată la suprafaţă corpul neînsufleţit al băiatului. Cadavrul a fost preluat de medicii legişti şi transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei.

Surse judiciare citate de presa locală spun că Vlăduţ, băiatul înecat în Lăpuş, este unul dintre suspecţii în cazul crimei de la Cuprom.

Reamintim că în urmă cu o lună, micuţa Estera era ucisă la câteva sute de metri de casă. Nici până în ziua de azi, anchetatorii nu au găsit, însă, făptaşul.