Descoperire macabră în piscina unui hotel din Oradea. Un poliţist de la Penitenciarul Oradea a fost găsit mort, după o petrecere cu colegii. 

La acest moment, sunt audiaţi persoanele care au participat la petrecere. Procurorii Parchetului Tribunalului Bihor au declanşat o anchetă pentru moarte suspectă.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit mort în piscina hotelului Continental din Oradea unde vineri seară a avut loc o petrecere organizată de conducerea Penitenciarului Oradea pentru a marca 35 de ani de la reînfiinţarea unităţii.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanşat o anchetă de moarte suspectă, iar din primele verificări cauza decesului a fost înecul. Victima ar fi intrat în piscină, deocamdată în circumstanţe necunoscute, unde a şi fost găsită decedată. În prezent se audiază martori pentru a se stabili circumstanţele în care  s-a produs decesul", a declarat pentru Bihoreanul prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Bihor, Maria Cotrău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Ordea, Adina Bîrda, la masa festivă organizată la Hotel Continental au fost invitaţi toţi angajaţii instituţiei, însă programul nu prevedea şi baie în piscină. "Vineri, a fost o şedinţă festivă la sediul instituţiei, după care toţi angajaţii au fost invitaţi la o masă festivă, la Hotel Continental. Există o anchetă care va stabili cauzele producerii evenimentului", a precizat Bîrda.

Sursă: News.ro