Tragedie într-o familie din Cluj. Fiul cel mare s-a spânzurat la două zile după ce se încrisese la facultate. Tatăl crede că băiatul a clacat după stresul de la Bacalaureat.

Un adolescent de 17 ani din Vișagu, comuna Săcuieu, s-a spânzurat sâmbătă. Tatăl și-a găsit băiatul mort, agățat de un copac din spatele casei. Se pare că adolescentul a fost stresat cu examenele de Bacalaureat și ar fi clacat. De altfel, tânărul a fost într-un stres continuu cu școala. Până în clasa a VII-a elevul învățase la o școală din Spania, acolo unde fusese cu părinții, după care s-a întors în România și a avut de recuperat foarte multă materie. 

Articolul continua dupa recomandari

Sâmbătă dimineață, familia băiatului s-a dus la munca câmpului. L-au lăsat pe adolescent să doarmă pentru a-și reface forțele după examenele de la Bacalaureat. La prânz, tatăl și-a găsit fiul spânzurat de un copac din gospodărie. Medicii de la ambulanță le-au spus membrilor familiei că tânărul și-a luat viața de câteva ore, era inert, scrie infohuedin.ro.

Oamenii din satul Vișagu sunt șocați de gestul tânărului. Acesta era silitor la școală, cuminte și din familie bună.

Tatăl a povestit pentru sursa citată că băiatul lui cel mare era extrem de silitor la școală, luase media 8,70 la examenul de Bacalaureat și joi se înscrisese la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, acolo unde își dorise. Bărbatul a văzut că băiatul lui și-a schimbat comportamentul încă dinaintea BAC-ului, a vorbit cu el și a fost asigurat că totul este în regulă.

În timp ce tatăl crede că băiatul și-a luat viața din cauza stresului acumulat cu învățatul, surse din anchetă spun că băiatul ar mai fi amenințat cu sinuciderea și se părea că ar avea și ceva probleme în dragoste. Ancheta începută de oamenii legii va stabili cauza exactă care a dus la această sinucidere.