Soţia şoferului care a provocat accidentul cu 4 morţi de la Dobroteşti a transmis un mesaj cutremurător pe facebook, la câteva ore după nenorocire. Iulian, bărbatul Georgianei, era la volanul BMW-ului care a intrat într-un copac şi s-a rupt în două, joi de dimineaţă.

Georgiana, soţia tânărului lăutar de doar 24 de ani a scris un mesaj absolut tulburător: "Azi am.pierdut tot am avut mai sfânt si mai scump in viața pe iulian al meu viața mea sufletu meu m ai lasat singura cu copii tai ne ai lasat amarati pe viata😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭"

Articolul continua dupa recomandari

Patru tineri lăutari din Dideşti, cu vârste între 24 şi 39 de ani, au murit în această dimineaţă, într-un teribil accident. Nenorocirea s-a produs în comuna Dobroteşti, judeţul Teleorman.

Cei patru lăutari se aflau într-un BMW Seria 5 care circula pe DN 65, dinspre satul Cucuieţi către Dobroteşti, când, din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului, carosabilul fiind umed, şi s-a izbit violent de un copac aflat pe partea stânga a sensului de mers.

La volan se afla Iulian Feraru, de numai 24 de ani.

Maşina cu cei patru lăutari s-a rupt în două

Tânărul, împreună cu alţi trei lăutari, toţi din Dideşti, se întorceau de la "Revelionul lăurarilor", eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria.

În urma impactului teribil cu copacul de pe marginea drumului, bolidul s-a rupt efectiv în două, iar cei patru muzicanţi au murit pe loc.

Cei aflaţi pe scaunele din faţă au fost striviţi şi au rămas încarceraţi, în timp ce pasagerii din spate au fost proiectați pe câmp la peste 100 de metri.