Un bărbat din Brăila este cercetat penal de Poliţie, după ce a montat în baia apartamentului o cameră video pentru a o prinde pe soţia sa 'în flagrant'.

Soţul gelos îşi bănuia soţia că îl înşală  chiar în apartamentul în care cei doi locuiesc, motiv pentru care a decis să obţină dovezi solide.

Articolul continua dupa recomandari

Astfel, a cumpărat un sistem de supraveghere video ascuns pe care l-a instalat în baia apartamentului.

Din nefericire pentru el, camera video montată în baie a fost descoperită de... soacră.

Când a găsit sistemul de supraveghere video, soacra în vârstă de 52 de ani a sunat la Poliţie şi apoi a depus o plângere.

"Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală", a declarat subinsp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, pentru obiectivbr.ro.

Drept urmare, soţul gelos s-a ales cu dosar penal pentru violare a vieţii private, faptă care se pedepseşte cu închisoarea de o lună la 6 luni sau amendă.